Vernieuwingen op de website!

Wij hebben onze kaart aangepast!
We hebben een aantal heerlijke nieuwe menu's toegevoegd
met daarbij extra voorgerechten en nagerechten.
Alles te bestellen vanaf € 15,00 exclusief € 3,00 bezorgkosten.

Ook zijn de luxe belegde broodjes uitgebreid, met nieuwe variaties. De lunchpakketten zijn nu boxen geworden om van het lunchen in de 1,5 meter samenleving een geniet momentje van te maken.

Verder duurzaam ondernemen!

Na het plaatsen van ledverlichting en zonnepanelen hebben we nu ons bedrijf los gekoppeld van het gas. Om op deze manier een steentje bijtedragen aan het milieu. 

Nieuw in ons kerstbuffet de vegetables and beans loaf

Ja wij zijn al druk doende voor de kerst- en nieuwjaar-catering, een nieuw kerstbuffet, met onze homemade vegetables and beans loaf geheel plantaardig dus mag iedereen eten. Een aangepaste brunch en lunch voor de feestdagen. Ook voor een kerst of nieuwjaarsreceptie met kersthapjes kunt u bij ons terecht. Bekijk het assortiment!!

 

Duurzaam ondernemen

Natuurlijk zijn wij ons ook bewust dat er wat moet gebeuren voor het behoud van onze aarde. Daarom is er bij ons al vanaf de start van ons bedrijf een streng beleid op voedsel verspilling, een stukje opvoeding. Ook hebben wij vorig jaar de lampen in ons bedrijf vervangen van LED-paneel verlichting. En dan nu het dak vol met zonnepanelen. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen.

HACCP-certificatie

Ja 17-juli-2018 was het weer zover de dag van inspectie, altijd weer benieuwd hoeveel procent score gaan we weer behalen.

Nu dit jaar 98 procent dat hebben we met zijn alle weer goed gedaan.

BBQ feest Catering de Steiger

De lange loper. Meridiaanpad 21 juni

Inspectie voedselveiligheid

Voedsel inpectie

Afgelopen donderdag 19-januari-2017 is de inspectie weer gedaan binnen ons bedrijf.

Dit is een jaarlijkse (soms meerdere keer per jaar) controle waarbij gekeken wordt of wij ons aan alle regels houden die volgens de HACCP (Hygiënecode) gesteld zijn.

We hebben het gehaald met 95 van de 100 punten wat een mooi eindresultaat is.

Wij vinden het belangrijk om aan de regels te voldoen want dit gaat alleen maar ten goede voor de kwalitiet van het product.

En hiermee zijn onze klanten en uiteraard wijzelf erg mee gebaat.

Wij zijn ontzettend trots dat het ons weer is gelukt.

NK Bubbelvoetbal

Dit weekend hadden wij de eer om de bbq te verzorgen voor alle deelnemers en de vrijwilligers van het NK bubbelvoetbal. Totaal ongeveer 280 man, het was weer een geslaagde belevenis. Wij bedanken de organisatie voor deze opdracht.

NIEUW in onze assortiment "Tapas pallet"

De Tapas Pallet! Overheerlijke hapjes die lekker thuis bezorgd worden. Je hoeft dus niet meer zelf te koken! Het is makkelijk, lekker en vooral eenvoudig.
De tapas worden op een pallet geleverd welke je ook nog eens zelf mag houden.
De pallets zijn gemaakt van hout en hiermee goed afbreekbaar. Dus milieu vriendelijk!!

NIEUW Locatie

Een leuk nieuwtje binnen ons bedrijf. Wij zijn namelijk de cateraar geworden van Zorggroep Almere. Ook exploiteren wij nu de kantine op het hoofdkantoor van de zorggroep. Dit doen wij nu in samenwerking met Malu en Jolien. Wij hopen op een gezellige en vooral smakelijke samenwerking.

Certificatie

Party Catering Service de Steiger heeft hygiëne hoog in het vaandel staan en haar zaken op het gebied van voedselveiligheid aantoonbaar voor elkaar.

Wij hebben 12 februari weer onze jaarlijkse keuring op voedselveiligheid gehad door Houwers groep. Party Catering Service de Steiger behaalde hiermee een 100 procent score en is daarmee een toptoko en dat staat weer vermeld op de website www.goedvoedsel.nu

Een afwisselend dag!

Van salades maken, gyros maken en bakken, maaltijden bereiden, desserts opmaken, en gezellig bbq verzorgen.

Zomaar een dag bij Catering De Steiger.

De BLADE TAP nu bij ons te huur

Nieuw in ons assortiment:
De Heineken Blade!
Een leuk tapsysteem waarmee je 8 liter bier kunt schenken. Zeer geschikt voor de kleinere gelegenheden en bij ons te huur!
De tap zelf inclusief 8 liter ( Heineken ) bier nu voor € 47,50. De fusten bier zijn bij te bestellen!

Grieks-Buffet nieuw in ons assortiment

De winter is nog niet voorbij, maar wij denken toch al aan de zomer. Dus hebben wij dit Griekse buffet in ons assortiment opgenomen. Gemaakt met verse ingrediënten en Griekse kruiden heerlijk op al even in de stemming in komen.

Catering De Steiger Bedrijfsfilm

Vernieuwing van Oostvaarders Dinner/Buffet

Wij hebben het Oostvaarders-diner-buffet vernieuwd, een nieuwe samenstelling voor een andere variatie. Wilt u het eens bekijken klik op onderstaande button.

Uitbreiding hapjes assortiment

Catering De Steiger heeft het HAPJES Assortiment weer uitgebreid met twee nieuwe samengestelde borrelplateau's. Zo heeft iedereen nieuwe keuze voor de aankomende feestdagen. 

NK Bubbelvoetbal BBQ

De deelnemers en fans hebben het zich heerlijk laten smaken.

Catering de Steiger aanwezig op SAIL 2015

Eindelijk was het weer zover Sail 2015 een druk maar gezellige week.
Cateren op een van de schepen die meevoer met de sail in, maar ook de hele week leveren aan boord voor gasten.Sail Amsterdam 2015
Iedereen heeft weer een gezellige week beleefd. Top!!!

Wij bestaan 10 jaar!

Op 1-januari-2014 vieren wij feest. Dan bestaat ons bedrijf 'Party Catering Service de Steiger' namelijk precies 10 jaar.

Deze mijlpaal kunnen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij vinden het tegelijkertijd een mooie aanleiding om het één en ander in een nieuw jasje te steken. Een opgefrist logo, een nieuwe website en nieuwe producten in ons assortiment zijn daarvan het resultaat.

Innoveren in de catering doen wij al 10 jaar en dat blijven wij doen! Het bieden van klantgerichte no-nonsense service met een Hollandse nuchterheid en eerlijkheid is binnen ons bedrijf een belangrijke visie. Dit betekend dat het meedenken met de klant altijd bij ons centraal staat. Zo zoeken wij altijd naar oplossingen, die passen bij de behoeften van de klant en het budget.

Wij begonnen dit bericht met wij vieren feest en dit gaan wij doen door u in 2014 aantrekkelijke kortingen te bieden op ons assortiment. Houd de website www.cateringdesteiger.nl in de gaten, u kunt er vast uw voordeel mee doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Huisman via info@pcsdesteiger.nl of tel. 06-18 340 729

Contact

CateringdeSteiger

Splijtbakweg 76
1333 HJ Almere

Tel. 036 - 52 92 882
Info@cateringdesteiger.nl

 
Ga naar boven