De Graspieper Tentenverhuur!

Heeft u al een tent? Geen probleem! kijkt u dan tussen ons tent assortiment.

Wij zijn voorzien van alle certificaten.

Ga naar De Graspieper Tentenverhuur!

DJ Sander

Al meer dan 15 jaar draait Sander in binnen en buitenland de ene hit na de ander aan elkaar. Wat ooit begon met twee cassettebandjes is nu uitgegroeid tot een complete eigen Drive-In Show

DJ Sander is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten, openlucht evenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De Drive- In Show kan ook geboekt worden in combinatie met een live act

Ga naar DJ Sander

Bloemen in 't Gooi

Uw bloemist in Almere is één van de trendsetters als het gaat om de verkoop en promotie van Nederlands geteelde rozen. 
Kwekers van Nederlandse snijbloemen maar vooral de rozen verschillen dusdanig in kwaliteit dat wij deze zelf ook testen.
U heeft vast wel eens het vaasje bloemen naast de kassa zien staan. 
Daarin zetten wij vaak rozen om allereerst te kijken naar de bloem ,het openbloeien en niet het minst onbelangrijk het vaasleven.
Wij vinden dat een roos een minimale vaasleven moet hebben van 10 dagen!
Ook voor bruids en rouwbloemwerk maken wij gebruik van verse bloemen.
Niet voor niets kiezen de grote uitvaartleiders voor ons !

Bloemen zijn onze Passie , persoonlijke aandacht & kwaliteit ons visitekaartje!

Ga naar Bloemen in 't Gooi

Webdesign Totaal

JOOMLA! WEBSITES
Webdesign-Totaal bouwt voornamelijk websites met het programma Joomla!. Joomla! websites zijn bij uitstek geschikt voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf, verenigingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en diverse andere grote en kleine organisaties, die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen aanpassen waar ook ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan een restauranteigenaar, die regelmatig zijn menukaart wil vernieuwen. U kunt uw Joomla! website zelf bijhouden via een eenvoudig en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS).

VASTE, LAGE PRIJS
U betaalt bij ons een aantrekkelijke, vaste prijs die u vooraf te horen krijgt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U hebt al een website voor 179.50 euro excl. btw! Wij kunnen goede kwaliteit leveren voor een lage prijs, omdat wij werken met zogenaamde Joomla open source software systeem. Verder zijn er vele modules, componenten en templates voor te verkrijgen. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid en vooral professioneel.
Ga naar webdesign-Totaal

Houwers Groep

De Houwers Groep is al 25 jaar actief als inspectiedienst op het gebied van voedselveiligheid. En met succes! Naast inspecties bieden we ondersteuning, toezicht en opleidingen. Sinds 2010 zijn we geaccepteerd als toezichthouder van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat betekent dat wij HACCP-certificaat kunnen verstrekken als uw locatie of organisatie na onze inspectie en ondersteuning voldoende scoort. Wij richten ons vooral op de segmenten horeca, vers en zorg.

Ga naar Houwers Groep

barbecue-experts

Lekker barbecueën in eigen tuin, daar wordt iedereen blij van. Samen rondom de barbecue het vlees braden of één iemand uitroepen tot barbecue-kok, met barbecueën kunt u alle kanten op. Wilt u een gasbarbecue kopen voor op uw terras? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij zijn de expert in barbecues en bieden een groot assortiment gasbarbecues aan.

Ga naar barbecue-experts

Contact

CateringdeSteiger

Splijtbakweg 76
1333 HJ Almere

Tel. 036 - 52 92 882
Info@cateringdesteiger.nl

 
Ga naar boven