Uitreiking cheque sponsoractie Stichting Sky!

Stichting Sky heeft gisteren een cheque van 115 euro overhandigd gekregen van Catering De Steiger. Catering De Steiger heeft de afgeholpen 4 maanden een sponsoractie gehouden d.m.v. €2,50 per verkocht sponsorhapjesplateau ter beschikking te stellen voor Stichting Sky. De ouders van Sky namen de cheque in ontvangst. Zo is er een klein steentje bijgedragen voor de behandelingen in het buitenland.

,

ONZE SPONSORINGACTIE wordt verlengd tot einde februari 2016

Help StichtingSky  om de kwaliteit van Sky zijn leven te verbeteren!
 
Stichtingsky is opgericht om voor sky intensieve therapieën in het buitenland mogelijk te maken.
Dit is in Nederland NIET mogelijk!
 
Sky is nu 6 jaar en is door een flinke hersenbeschadiging meervoudig gehandicapt en zwaar spastisch.
Inmiddels is Sky een aantal keer in een kliniek in Oekranië en Amerika behandeld en met veel succes.
Deze therapieën worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren, 
zal hij deze behandelingen 2 keer per jaar moeten volgen.
 
Daarom steunen wij Stichtingsky!
 
Wilt u meer informatie kijk dan op de website: www.stichtingsky.nl of volg hem via facebook
,

Sponsoring Lady's Night Utopolis.

Jongstleden maart de hapjes gesponsord tijdens de Lady Night in de bioscoop Almere.

Dit werd zeer gewaardeerd door de bezoekers.

Sponsorfietstocht voor Stichting Sky

Maak kennis met Sky: een vrolijke jongen van 3,5 die gek is op lachen. Door een virusinfectie tijdens de zwangerschap heeft Sky een flinke hersenbeschadiging opgelopen waardoor hij nu zwaar spastisch is. Dit houdt in dat Sky een flinke beperking heeft in zijn bewegingsvrijheid. 

Behandelingen in Nederland bieden voor Sky geen uitkomst op jonge leeftijd waardoor zijn klachten zich verder kunnen ontwikkelen. Gelukkig is er een uitkomst in de vorm van een behandeling in Oekraïne. Hier behandelen specialisten op zeer hoog niveau en met veel aandacht aandoeningen zoals die van Sky. Zijn eerste bezoek zit er inmiddels op en de uitkomst is zeer positief: Sky kan zijn handen en benen een klein beetje bewegen. Het begin is er dus, maar er zal tot zijn 16e levensjaar nog een flink traject afgelegd moeten worden. Hiervoor is het initiatief ontstaan om Sky en zijn ouders een steuntje in de rug te geven.

Sponsoring Parkhuys Almere Open Dag Verwijzer 2016

Een high tea voor 70 personen gesponsord in het Parkhuys te Almere. Wij hopen dat alles gesmaakt heeft.

,

Sponsoring BBQ Gentleman's Day

Bij de weespertennisclub wordt één keer per jaar het houten racket tournooi gehouden met dit jaar Wimbledon als thema.
ijdens dit tournooi wordt de gentleman of the year verkozen. Als afsluiting hebben wij de BBQ geregeld en voor een groot
deel gesponsord als extratje onze culiraire genie achter de BBQ

Koningsdag 2015 Een TOP dag!!!

Na 2014 hebben Henk en ik (Hennie) ook dit jaar geholpen op de vrijmarkt in Almere-Buiten opbrengst bestemd voor Stichting Sky.
Samen met familie van Sky een heleboel verzamelde spullen verkocht. Het was een gezellige dag ook mede door de mensen die
komen kopen en je op deze manier steunen en soms nog wat extra's geven. Hartverwarmend!!! Nadat s'avonds alle spullen weer zijn
opgeruimd, is het spannende moment aangebroken Geld tellen want ja daar gaat het om geld om therapieën in het buitenland te
kunnen betalen, nauw ik kan u vertellen er is weer een stapje gezet. De fantastische opbrengst voor Stichting Sky is  € 1.776,50 !!!

Deze manier van Sponsoring geeft ons veel voldoening!!

Sponsoring Alpe d'Huzes 2013

100 lunchpakketten gesponsord voor de trainingsdag van de motorpolitie die vrijwillig de deelnemers van de Alpe d’Huzes 2013 gaan begeleiden. Op de trainingsdag konden de motoragenten een door ons gesponsord en gratis bezorgd lunchpakket kopen. De opbrengst daarvan werd afgedragen aan de Stichting Alpe d’Huzes.

Uit waardering voor onze bijdrage om dit mogelijk te maken, kregen onze bezorgers een rondleiding in een politieauto over het trainingsparcours. Een leuke ervaring, en een goed gevoel!! De opbrengst van de lunchpakketten is geworden € 850,00 ! Weer een stap in de goede richting!

Contact

CateringdeSteiger

Splijtbakweg 76
1333 HJ Almere

Tel. 036 - 52 92 882
Info@cateringdesteiger.nl

 
Ga naar boven