Cateringbedrijf voor Almere en omstreken

ABC Broodjes is een kwaliteitsvol en klantgericht cateringbedrijf in Almere . Steeds meer bedrijven en particulieren in Almere, Lelystad en omringende gemeenten kiezen voor onze dienstverlening op het gebied van catering,  Broodjes & lunch en partycatering & receptiecatering.

Onze vier beloften

ABC Broodjes werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit kunt u van ons verwachten:

1. Kwaliteit

We leveren kwaliteit. Of u nu een broodje bestelt of een compleet buffet, u bent bij ons verzekerd van puur en lekker eten en drinken.

2. Klantgerichte werkwijze: alles kan

Bij alles wat wij doen, staat de klant centraal. We nemen de tijd voor u en adviseren u uitgebreid. U bepaalt wat we voor u gaan doen. We kunnen u alles uit handen nemen óf u regelt een deel van de catering zelf. Wij sluiten daar dan op aan met onze dienstverlening. Alles kan!

3. Betrouwbaar en no-nonsense

Klanten waarderen onze no-nonsense mentaliteit en onze betrouwbaarheid. Natuurlijk zorgen we voor lekker eten en drinken en vriendelijke bediening. Maar we maken ook graag heldere en efficiënte afspraken. En die komen we na. U weet dus precies wat u kunt verwachten.

4. Grote flexibiliteit, scherpe tarieven

We zijn bewust kleinschalig. Met twee vaste medewerkers en een groot aantal oproepkrachten. Daardoor werken we flexibel én zijn onze tarieven scherp en helder. U weet precies waar u voor betaalt.

Volg ons op Facebook