Cateringbedrijf voor Almere en omstreken

Catering De Steiger is een kwaliteitsvol en klantgericht cateringbedrijf in Almere . Steeds meer bedrijven en particulieren in Almere, Lelystad en omringende gemeenten kiezen voor onze dienstverlening op het gebied van catering,  Broodjes & lunch en partycatering & receptiecatering.

Onze vijf beloften

Catering De Steiger werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit kunt u van ons verwachten:

1. Kwaliteit

We leveren kwaliteit. Of u nu een broodje bestelt of een compleet buffet, u bent bij ons verzekerd van puur en lekker eten en drinken.

2. Klantgerichte werkwijze: alles kan

Bij alles wat wij doen, staat de klant centraal. We nemen de tijd voor u en adviseren u uitgebreid. U bepaalt wat we voor u gaan doen. We kunnen u alles uit handen nemen óf u regelt een deel van de catering zelf. Wij sluiten daar dan op aan met onze dienstverlening. Alles kan!

3. Betrouwbaar en no-nonsense

Klanten waarderen onze no-nonsense mentaliteit en onze betrouwbaarheid. Natuurlijk zorgen we voor lekker eten en drinken en vriendelijke bediening. Maar we maken ook graag heldere en efficiënte afspraken. En die komen we na. U weet dus precies wat u kunt verwachten.

4. Grote flexibiliteit, scherpe tarieven

We zijn bewust kleinschalig. Met vier vaste medewerkers en een groot aantal oproepkrachten. Daardoor werken we flexibel én zijn onze tarieven scherp en helder. U weet precies waar u voor betaalt.

5. Veilig

Catering De Steiger is HACCP-gecertificeerd. We bereiden elk product volgens deze normen. Het vervoer met eigen koelwagen of professionele koelcontainers garandeert u een veilig en vers product. We krijgen regelmatig een HACCP-audit. Bij de laatste controle scoorden we de volle 100 punten.

Een echt familiebedrijf

over-ons

Catering De Steiger is een echt familiebedrijf, gerund door Henk en Hennie Huisman en hun zoon Remon. Op zijn 16e begon Henk als afwashulp in een café-restaurant in Amsterdam. Jaren later namen hij en Hennie dit horecabedrijf over. In 1990 gingen ze in Almere wonen, waar Henk als cateraar-C aan de slag ging bij een grote landelijke cateraar. Vier jaar later begon hij toch weer voor zichzelf, nu als cateraar, in samenwerking met een ambachtelijke bakker in Almere. Dat ging zo goed dat Catering De Steiger in 2007 verhuisde naar een eigen pand. Sindsdien breidden de werkzaamheden zich in sneltreinvaart uit. In deze tijd was Remon tijdens zijn studie een enthousiaste medewerker in het bedrijf. Maar sinds 2014 is Remon medevennoot van Catering De Steiger. Het aanbod van producten en diensten is verder uitgebreid, voor bedrijven, instellingen en particulieren uit Almere, Lelystad en omgeving. Nu per 1 januari 2020 is een volgende stap gezet. Henk en Hennie willen het iets rustiger aan gaan doen en het stokje meer overgaan geven naar de volgende generatie, .Volg ons op Facebook